Kontakt

Dette initiativ og website er sat i værk af en række forskere fra landets universiteter (AU, KU, SDU, AAU), ressource-personer fra virksomheder (Teknologisk Institut, Kite Invent), samt deltagere fra organisationer og projekter (Komiteen for Sundhedsoplysning, HealthD360, Scienceathome.org, Data om dig og de andre, BørnUngeLiv, o.a.).

Vi ved en del om, hvad der er sundt for alle, men mindre om, hvordan folket tænker om sundhed eller om hvordan vi tænker folkets diversitet ind. Vi er som mennesker komplekse individer i forhold til livssituation, personlighed, motivation og sociale relationer. På folkesundhed.dk vil vi gerne sætte rammen for et eVærksted drevet af nysgerrighed og viden for forbindelsen mellem FOLK og Sundhed i 2020 og i fremtiden.

Vi har som folk et fælles ønske om et sundt livsforløb bredt forstået vurderes af de fleste af os som noget af det vigtigste. Hvordan vi samarbejder om sundhed er med til at karakterisere os som et folk, fællesskab og demokrati. Målet er at udvikle e-mærket epidemokratiske (demokrati udviklet ’hos’ folket) perspektiver på folkesundhed.